6 жовтня
4 жовтня
24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня
19 вересня
17 вересня
14 вересня
13 вересня
12 вересня

Завдяки нардепу Тетяні Скрипці юні сумські шахісти відпочили в Чехії

Народний депутат Тетяна Скрипка продовжує працювати із українськими та міжнародними партнерами, щоб організувати відпочинок для дітей із Сумщини у безпечних регіонах України та за кордоном. Така оздоровча кампанія вдало відбулася влітку,  триває вона і тепер, в осінній період, щоб якомога більше маленьких жителів області, які живуть у напруженій воєнній атмосфері, мали змогу відновитися і набратися сил. За сприяння парламентарки юні шахісти із Сум провели канікули у Чехії, де відточували майстерність гри в шахи і провели насичену культурну програму серед європейських визначних місць. Тетяна Скрипка особисто зустріла дітей, які повернулися із поїздки та вислухала їхні враження від проведених у Чехії канікул.

«Час у подорожі промайнув швидко, але вражень та емоцій у дітей чимало. Окрім гри у шахи для 40 дітей з усієї України, серед яких 9 сумчан, організатори підготували багато сюрпризів:

ескурсія у Валдштейнському палаці;

прогулянки Прагою;

знайомство з Маріанськими Лазнями і замком Бечов-над-Теплоу;

відвідування басейну, смачна чеська кухня і зустрічі з цікавими людьми.

Щаслива, що співпраця з благодійними фондами, меценатами, Польством України в Чеській Республіці, робота з організації поїздки, підготовки документів, супроводу дітей – не були даремними. Чим більше дітей Сумщини матимуть можливість відпочити, оздоровитися, психологічно розвантажитися – тим краще. Тому сьогодні цей напрямок для мене пріоритетний», – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Також народна обраниця висловила щиру  вдячність  за неймовірну підтримку і допомогу Фонду «Чисті Серцем», Василю Вишиванюку, Ірині Рабарській, Посольству України в Празі та Жіночому об‘єднанню «Мереживо», яке розділяє соціальні ініціативи і реалізує цікаві проєкти.

Нагадаємо, народний депутат Тетяна Скрипка передала якісне дитяче харчування для маленьких сумчан.  1200 фруктових снеків та понад 2500 упаковок молочної суміші отримали  пацієнти Сумської обласної дитячої лікарні.

Тест опитування
30 грудня
12 серпня
10 серпня
6 вересня
19 травня