6 жовтня
4 жовтня
24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня
19 вересня
17 вересня
14 вересня
13 вересня
12 вересня

Завдяки нардепу Тетяні Скрипці 150 сумських дітей відпочили у Безпековому таборі в Карпатах

За сприяння народного депутата Тетяни Скрипки  150 сумчан цієї осені мали можливість відпочивати і навчатися у Безпековому таборі, що розташований у Карпатах. Як повідомила парламентарка, такий відпочинок вдалося організувати для талановитих вихованців Сумського палацу для дітей та юнацтва, учнів 17-ї спеціалізованої школи міста Суми та школярів зі Стецьківки, навчальний заклад яких зазнав ворожого удару. Народна обраниця висловила велику вдячність усім причетним до проведення перезавантаження для сумських дітей у чудових умовах на лоні природи.

«Для дітей з прикордонних громад така подорож – дуже важлива, бо це час, проведений у безпеці, з друзями. Це – смереки і гірське повітря, а ще нові знання, які захистять у майбутньому.

Щаслива, що такий відпочинок став можливим і цього року. За організацію табору, турботу і щиру любов до дітей безмежно вдячна:

Генеральному Консульству Угорщини в м.Ужгород;

Фонду Чисті Серцем

Жіночому об‘єднанню «Мереживо»

Головному управлінню ДСНС України в Івано-Франківській області

Івано-Франківському національному медичному університету

Прикарпатському Національному Університету ім.В.Стефаника

Окрема вдячність ідейникам табору, моїм добрим друзям Василю Вишиванюку  та Ірині Рабарській. Захоплююся вами і пишаюся!» – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно народна обраниця взяла участь у національному форумі, присвяченому темі наставництва. У колі експертів Тетяна Скрипка розповідала про досвід міста Суми, де вже три роки популяризують наставництво та займаються навчанням майбутніх наставників.

Тест опитування
30 грудня
12 серпня
10 серпня
6 вересня
19 травня