Вчора
6 жовтня
4 жовтня
24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня
19 вересня
17 вересня
14 вересня
13 вересня
12 вересня

«В саме серце. Охтирка»: за підтримки нардепа Миколи Задорожнього вийшов фільм-реквієм про загиблих героїв-охтирчан

26 лютого виповнилася друга річниця найжахливіших подій, що сталися в Охтирці з початку повномасштабного вторгнення. Цього дня два роки тому від двох авіаударів по території військового містечка 91-го окремого Охтирського  полку підтримки загинуло 59 військовослужбовців, безвісно відсутніми залишаються двоє.

Щоб віддати належне загиблим охтирчанам і вшанувати їхню пам’ять, народний депутат Микола Задорожній підтримав ідею сумських кінематографістів із «Black Fox production» і створити документальну стрічку про ті незабутні  події.

«Результатом став фільм «В саме серце. Охтирка» – емоційна та щемка історія, яка не залишає байдужим. Сподіваюсь, що цей фільм-реквієм по героям, які назавжди залишаться в казармі Охтирського полку, знайде свого глядача», – написав Микола Задорожній на своїй сторінці у Фейсбуці.

Переглянути фільм «В саме серце. Охтирка» можна за посиланням –  https://youtu.be/3j92OMPMHUg

Нагадаємо, нардеп Микола Задорожній підтримав ініціативу щодо евакуації дітей із прикордоння Сумщини у безпечні регіони України. Зокрема, нещодавно  парламентар разом із колегами по партії «Слуга народу» допоміг вивезти дітей із прикордонних громад Шосткинського та Конотопського районів.

Тест опитування
30 грудня
12 серпня
10 серпня
6 вересня
19 травня