6 жовтня
4 жовтня
24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня
19 вересня
17 вересня
14 вересня
13 вересня
12 вересня
11 вересня

Олексій Романько працює над відновленням роботи діагностичного центру в Шостці

Депутат Сумської обласної ради від партії «Слуга народу» Олексій Романько  одним із перших підняв питання відновлення роботи діагностичного центру в Шостці і продовжує активно наполягати на його вирішенні, адже це вкрай важливо для усіх шосткинців. Медичний заклад має потужну технічну базу, тож з поновленням його діяльності місцеві жителі знову матимуть можливість пройти спеціалізовані обстеження та підібрати правильне лікування.

Народний обранець ініціював спільну нараду за участі голів Сумської ОВА Володимира Артюха, Сумської обласної ради Віктора Федорченка, шосткинського міського голови Миколи Ноги.

«Вдячний очільникам області та Шосткинської громади за співпрацю та допомогу у вирішенні питання!

Обговорили умови співфінансування на утримання центру з обласного бюджету та бюджету Шосткинської громади, нюанси роботи.

Вже незабаром медичний заклад знову надаватиме послуги мешканцям громади. Для обстеження на спеціальному дороговартісному обладнанні шосткинцям тепер не обов’язково буде їхати до Сум, Чернігова чи Києва!» – написав Олексій Романько на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, депутат також активно займається технічним забезпеченням  військових, які обороняють кордони Сумської області. Зокрема, Олексій Романько  допоміг посилити ППО Сумщини світловим обладнанням для боротьби з дронами, а також передав окремим підрозділам ЗСУ квадрокоптер, набори інструментів, тепловізор та генератори.

Тест опитування
30 грудня
12 серпня
10 серпня
6 вересня
19 травня