4 жовтня
24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня
19 вересня
17 вересня
14 вересня
13 вересня
12 вересня
11 вересня

Олександр Качура: «Вітаємо захисника із Конотопщини із звільненням з полону й поверненням додому!»

Під час наймасштабнішого обміну полонених із початку повномасштабного вторгнення РФ,  який відбувся 3 січня, вдалося повернути кількох захисників із Сумщини, зокрема й військового із Конотопщини. Радісну новину про повернення додому земляка Володимира  повідомив народний депутат Олександр Качура. Як з’ясувалося, саме за його зверненням воїна було включено до обміну, і тепер родина нарешті зустрічає свого Героя на рідній землі.

«Захисник родом із Конотопського району повертається додому з полону!

Це мій земляк, який у 2022 році при виконанні обов’язку по захисту України, під час ворожого наступу в Чернігівській області потрапив в оточення та був взятий у полон окупантом.

Сьогодні ми можемо вітати Володимира і всю його родину із звільненням й поверненням додому.

Раніше близькі нашого героя зверталися до представника нашої команди, а ми у свою чергу направляли відповідні звернення.

Дякую Андрію Єрмаку, Кирилу Буданову, Дмитру Лубінцю, що наші люди змогли повернутися додому.

Віримо, єднаємось, перемагаємо!» – написав Олександр Качура на своїй сторінці у Фейсбуці.

Відзначимо, що це вже не перша успішна робота народного депутата у напрямку визволення українських захисників із російського полону. Зокрема, у травні минулого року за активної участі Олександра Качури вдалося повернути додому земляків – оборонців Маріуполя та Азовставлі   Іллю та Катерину.

Нагадаємо, напередодні Нового року Олександр Качура допоміг евакуювати дітей із Херсонщини, де щодня відбуваються нещадні ворожі обстріли.  Разом із мамами малечу потім потягом відправили до західних безпечних регіонів нашої країни. За словами народного обранця, для нього важливо було особисто супроводжувати і підтримати дітей під час поїздки.

Тест опитування
30 грудня
12 серпня
10 серпня
6 вересня
19 травня