4 жовтня
24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня
19 вересня
17 вересня
14 вересня
13 вересня
12 вересня
11 вересня
10 вересня
7 вересня

Олександр Качура допоміг евакуювати дітей із Херсонщини

Народний депутат Олександр Качура разом із командою долучився до евакуації дітей з Антонівки та Херсону, які щодня зазнають нещадних обстрілів ворога. Цьому передувала підготовча робота, декого з дорослих довелося вмовляти зважитись покинути свій дім і вберегти найцінніше – життя і здоров’я синів та доньок. Разом із мамами малечу зібрали в автобус, а потім потягом відправили до західних безпечних регіонів нашої країни.

За словами парламентаря, для нього важливо було супроводжувати і підтримати дітей під час поїздки, поспілкуватися, дізнатися про їхні переживання, що принесла війна. Кожна дитина також отримала новорічний солодкий подарунок, адже попри все хлопчики і дівчатка чекають на свято.

«Місія виконана вдало! Дякую Богу за те, що відвернув. З безпекових питань ми відправляли діток з вокзалу Одеси, а не Херсону, який у цей час зазнав обстрілу ворогом.
Окрема подяка Веремеєнку Сергію “Фартовий”, Роман Мрочко та Сергію Іващенку», – написав Олександр Качура на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, на фронті у Донецькій області запрацювала приймальня народного депутата Олександра Качури. Таким чином парламентар налагоджує відвертий діалог із військовими, щоб допомагати їм як представник законодавчої влади. Народний обранець ще раз заявив про свою відкритість для захисників України та висловив готовність захищати їхні права, особливо тоді, коли на шляху стає бюрократична машина.

Тест опитування
30 грудня
12 серпня
10 серпня
6 вересня
19 травня