Вчора
4 жовтня
24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня
19 вересня
17 вересня
14 вересня
13 вересня
12 вересня
11 вересня

Нардеп Тетяна Скрипка запросила сумчан пройти курс тактичної медицини

Народний депутат Тетяна Скрипка закликала сумчан пройти тренінги з тактичної медицини для цивільних, щоб отримати необхідні знання та навички для порятунку життя, що особливо важливо у час війни. У Сумах таке навчання організувала обласна військова адміністрація. Це 8-годинне заняття, під час якого слухачі вчаться рятувати та стабілізувати життя постраждалих до приїзду медиків.

“Під час війни усі ми трішки волонтери, трішки військові експерти, соціологи, будівельники👉У міжнародний день лікаря я закликаю кожного українця стати трішки лікарем (це справді важливо).
ℹ️Ми вимушені знати все про все, бо інформація – це зброя. І знання – наш захист. Тому, якщо маєте можливість пройти курс тактичної медицини – зробіть це. Це той випадок, коли ваші уміння буквально рятують життя, в тому числі ваше. Як поводитися з турнікетом і бинтувати рани я вже знаю, сподіваюся робити це не доведеться, але в разі потреби – готова.
📍Тренінги з тактичної медицини для цивільних здебільшого проводять за невеликий добровільний внесок (на ті ж аптечки для військових).
❗️У Сумах навчання можна пройти тут https://forms.gle/tu8P9ZjB9RGpLeZD (організацією займається Сумська обласна військова адміністрація). У Києві нами опікувалася команда Serdiuk Fedir, за що їй величезне “дякую”.
Усім українським лікарям – низький уклін
💙💛
Допомагаємо один одному, разом наближуємо перемогу”, – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Тест опитування
30 грудня
12 серпня
10 серпня
6 вересня
19 травня