6 жовтня
4 жовтня
24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня
19 вересня
17 вересня
14 вересня
13 вересня
12 вересня

Нардеп Тетяна Скрипка разом із профільним міністерством працює над доступністю освіти для дітей з особливими потребами

Питання розвитку освіти є ключовими у роботі народного депутата Тетяни Скрипки. Поряд із активною діяльністю щодо розширення укриттів у навчальних закладах міста Суми парламентарка також зосередила увагу на темі інклюзивності, аби якомога більше дітей з особливими потребами мали доступ до якісної освіти. З цією метою народна обраниця долучилася до створення концепції  трансформації спеціальної освіти в умовах кризи в Україні, що розробляється у Міністерстві освіти і науки України.

«Розробка Концепції трансформації спеціальної освіти в умовах кризи в Україні. 2 дні разом із колегами, освітянами, науковцями, представниками громадськості працювали в рамках Стратегічної сесії.

Це був час нових знань, дискусій, презентацій і обговорення надважливого питання – розвитку спеціальної освіти.

Усі діти в Україні повинні мати доступ до якісної освіти. Для дітей з особливими освітніми потребами мають бути створені умови відповідно до цих індивідуальних потреб. Інклюзивність – наша мета, над якою конструктивно працюємо разом», – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, завдяки зусиллям нардепа Тетяни Скрипки діти Сумщини цьогоріч мали змогу оздоровитися і відпочити у мальовничих Карпатах і гостинних сусідніх країнах – Польщі та Словаччині. Попри складну безпекову ситуацію, парламентарка зробила все можливе для того, аби школярі із прикордоння, юні таланти, діти із багатодітних родин вирушили на цікаві та пізнавальні канікули в найкращих умовах.

Тест опитування
30 грудня
12 серпня
10 серпня
6 вересня
19 травня