6 жовтня
4 жовтня
24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня
19 вересня
17 вересня
14 вересня
13 вересня
12 вересня

Нардеп Михайло Ананченко з колегами працює над посиленням ППО для Сумщини

Народний депутат Михайло Ананченко відреагував на ускладнення безпекової ситуації у Сумській області та різке збільшення кількості обстрілів, особливо – прикордонних громад. Як повідомив парламентар, він разом із колегами наразі працює над посиленням ППО, щоб захистити Суми і Сумщину від інтенсивних ворожих атак. Також народний обранець звернувся до сумчан із закликом реагувати на сигнали повітряної тривоги і берегти життя.

«Біля 500 ворожих обстрілів щоденно – реалії нашої Сумщини.

Деякі громади зруйновані фактично вщент, включно з мостами та обʼєктами інфраструктури. Через постійні обстріли люди, які там залишаються, майже не виходять з підвалів, є загиблі та поранені.

Зараз мобілізовано усі ресурси – працює місцева влада, рятувальники, всі служби. Окремо дякую волонтерам, які допомагають. Але найкраще, що можуть зробити мешканці прикордонних громад, особливо родини з дітьми, – це евакуюватися.

У свою чергу ми з народними депутатами від Сумщини та командою обласної військової адміністрації робимо все від нас залежне, щоб залучити в область додаткові засоби ППО та посилити існуючі системи.

Зважаючи на посилення атак і по обласному центру, прошу усіх сумчан реагувати на сигнали повітряної тривоги і перебувати в безпечних місцях.

Разом – вистоїмо, разом – переможемо!» – написав Михайло Ананченко на  своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат Михайло Ананченко з колегами по Верховній Раді з партії «Слуга народу» здійснив поїздку до бійців на передову. Як повідомив парламентар, на «нулі» вони відвідали і підрозділи сумських захисників та поспілкувалися про їхні найгостріші потреби. Військові наголошують на першочерговій необхідності зброї, бо саме від цього залежать можливості української армії на фронті.

Тест опитування
30 грудня
12 серпня
10 серпня
6 вересня
19 травня