Вчора
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня
19 червня
18 червня
17 червня
15 червня
14 червня
13 червня
10 червня
8 червня
4 червня

Нардеп Михайло Ананченко: «Відтепер немає сумнівів, що Україна стане повноправним членом ЄС»

Народний депутат Михайло Ананченко прокоментував історичну подію для нашої країни – офіційне відкриття переговорів про вступ України у Європейський Союз. Як наголосив парламентар, сьогодні ми нарешті отримали впевненість – Україна неодмінно буде повноправним членом Євросоюзу.  У значному поступі на європейському шляху, переконаний народний обранець, велика заслуга Президента Володимира Зеленського та його команди і, звичайно, це стало можливим завдяки українським воїнам, які відстоюють у бою майбутнє української держави.

«Сьогодні, без перебільшення, історичний для нашої країни день!

Адже саме сьогодні, в день проведення першої міжурядової конференції Україна в ЄС, яка є початком фактичних та реальних переговорів  – розпочинається відлік старту нашого членства в Євросоюзі.

На нас ще чекає непростий та тривалий шлях до реального, юридично завіреного входження до великої родини європейських народів. Проте, згадуючи наш непростий шлях до цієї мети – від помаранчевої революції, до подій сьогоднішнього дня, коли найкращі українці та українки своєю кровʼю виборюють, в тому числі, цивілізоване європейське майбутнє – сумнівів у тому, що Україна стане повноправним членом ЄС, немає.

Хочу подякувати Володимиру Зеленському та всій його команді, нашим потужним дипломатам і кожному та кожній, хто робить все, щоб ми стали частиною Європейського Союзу. Окремо дякую нашим захисникам та захисницям, – без вас це точно було б неможливим.

Слава європейській Україні!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, раніше народний депутат проаналізував результати Глобального саміту миру в Швейцарії, під час якого Україна отримала потужну підтримку від представників усіх континентів світу у відстоюванні справедливого миру.

Тест опитування
  • Варіант 1 100%, 1 голос
    1 голос 100%
    1 голос - 100% з усіх голосів
  • Варіант 2 0%, 0 голосів
    0 голосів
    0 голосів - 0% з усіх голосів
  • Варіант 3 0%, 0 голосів
    0 голосів
    0 голосів - 0% з усіх голосів
  • Варіант 4 0%, 0 голосів
    0 голосів
    0 голосів - 0% з усіх голосів
Всього голосів: 1
19.11.2020
30 грудня
12 серпня
10 серпня
6 вересня
19 травня