Вчора
4 жовтня
24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня
19 вересня
17 вересня
14 вересня
13 вересня
12 вересня
11 вересня

Нардеп Михайло Ананченко підтримує рішення Президента про зміну головнокомандувача Збройних сил України: «Потрібні нові підходи і нові стратегії»

Народний депутат Михайло Ананченко  підтримав рішення Президента  Володимира Зеленського про заміну керівництва Збройних сил України і призначення головнокомандувачем генерал-полковника Олександра Сирського. На думку парламентаря, назріла необхідність оновлення підходів і стратегії військового командування. Разом із тим, народний обранець подякував генералу Валерію Залужному за  вагомий  внесок в організацію оборони і захисту нашої країни.

«Виважене і правильне рішення – війна сама по собі вимагає змін, аби досягати успіхів.

Потрібні нові підходи і нові стратегії. Саме цього ми очікуємо від нового головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського.

Керувати армією в часи великої війни – надскладне завдання. Велика вдячність генералу Залужному за 2 роки захисту та успіхів новому головнокомандувачу!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, народний депутат Михайло Ананченко продовжує активно підтримувати Збройні сили України, допомагаючи з найбільш актуальними запитами військових – щодо транспортних засобів. Зокрема, нещодавно парламентар передав новоствореному підрозділу ППО на Сумщині три позашляховики.

Тест опитування
30 грудня
12 серпня
10 серпня
6 вересня
19 травня