6 жовтня
4 жовтня
24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня
19 вересня
17 вересня
14 вересня
13 вересня
12 вересня

Нардеп Михайло Ананченко: Повністю підтримую рішення Президента про введення в Сумах військової адміністрації

Народний депутат Михайло Ананченко прокоментував введення у місті Суми військової адміністрації і призначення її керівником Олексія Дрозденка. На переконання парламентаря, таке рішення Президента України щодо нашого обласного центру цілком виважене і правильне, зважаючи на напружену безпекову ситуацію і наближення зимового часу, що несе нові виклики і вимагає особливої відповідальності.  Політик висловив сподівання, що новий очільник зможе впоратися із непростими завданнями, які постають сьогодні перед містом.

«В Сумах ввели військову адміністрацію.

Очільником міста за наказом Володимира Зеленського став Олексій Дрозденко.

В період входження в зиму, коли ворог підступно атакує інфраструктуру та об’єкти енергетики, обласний центр на прикордонні не може лишатися без керівника. Тому повністю підтримуємо рішення Президента та працюватимемо разом на Перемогу.

Все буде Україна!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Довідково: керівник Сумської міської військової адміністрації  Олексій Дрозденко працював в Сумському державному університеті, пройшов шлях від звичайного викладача до декана. Має звання старшого лейтенанта запасу, артилерист. Брав участь в організації оборони м. Суми. Чотири останні місяці працював на посаді заступника начальника Сумської обласної військової адміністрації з питань цифрової трансформації.

Нагадаємо, нардеп Михайло Ананченко також підтримав прийняття Верховною Радою закону про моніторинг за фінансами політиків, що відкриває шлях до перемовин про вступ України в ЄС. За словами народного обранця, прийняття цього документу також позитивно характеризує відповідальну державницьку позицію українського парламенту.

Тест опитування
30 грудня
12 серпня
10 серпня
6 вересня
19 травня