Вчора
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня
19 червня
18 червня
17 червня
15 червня
14 червня
13 червня
10 червня
8 червня
4 червня

Нардеп Михайло Ананченко: «Ніякого підвищення тарифів на проїзд без обговорень не буде»

Народний  депутат Михайло Ананченко відреагував на скасування рішення Сумської міської військової адміністрації про підвищення вартості проїзду в маршрутках до 15 гривень. На переконання парламентаря, зростання тарифу на перевезення було необґрунтованим, не відповідало воєнному часу і, що не менш важливо, актуальний стан маршруток далекий від задовільного.

«Ніякого підвищення тарифів на проїзд без обговорень не буде!!

Тариф на проїзд залишається – 10 грн!

Як і більшість сумчан був шокований, дізнавшись про прийняте рішення щодо підвищення на 50% вартості проїзду в  міських маршрутках. Вважаю, що робити це в такий спосіб не прийнятно, особливо під час війни! А ще, зважаючи на якість послуг, що надають перевізники! Бо, ні для кого не секрет, як виглядають сумські маршрутки.

Потрібні публічні обговорення, зваження всіх “за” і “проти”, обгрунтування економічної доцільності та, ще раз підкреслюю, покращення якості послуг та якості самих маршруток!

Дякую за рішучу позицію Сумській обласній військовій адміністрації та особисто Володимиру Артюху», – прокоментував ситуацію Михайло Ананченко у Фейсбуці.

Нагадаємо, раніше начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій Дрозденко повідомив, що після негативної реакції сумчан його попереднє рішення про підвищення вартості проїзду в маршрутках не набрало чинності і скасовано. У подальшому питання вивчатиме комісія, спеціально створена за дорученням голови Сумської ОВА Володимира Артюха.

Тест опитування
  • Варіант 1 100%, 1 голос
    1 голос 100%
    1 голос - 100% з усіх голосів
  • Варіант 2 0%, 0 голосів
    0 голосів
    0 голосів - 0% з усіх голосів
  • Варіант 3 0%, 0 голосів
    0 голосів
    0 голосів - 0% з усіх голосів
  • Варіант 4 0%, 0 голосів
    0 голосів
    0 голосів - 0% з усіх голосів
Всього голосів: 1
19.11.2020
30 грудня
12 серпня
10 серпня
6 вересня
19 травня