4 жовтня
24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня
19 вересня
17 вересня
14 вересня
13 вересня
12 вересня
11 вересня

Нардеп Максим Гузенко розповів про Стратегію розвитку агропромислового комплексу України

Народний депутат Максим Гузенко взяв участь у презентації на Сумщині Стратегії розвитку агропромислового комплексу України. Захід за участю першого замміністра АПК Тараса Висоцького відбувся у рамках святкування традиційного Дня поля у Сумській області. На переконання парламентаря, наш регіон має великі перспективи розвитку аграрного сектору, що має важливе значення загальнодержавному рівні, особливо у воєнний час.

«Нещодавно, на Сумщині відбулися урочистості з нагоди «Дня поля». Захід відвідав Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства Тарас Висоцький, який презентував учасникам Стратегію розвитку агропромислового комплексу України. Також разом з аграріями обговорили проблемні питання збиральної кампанії та подальші перспективи для аграрного сектору регіону.

Під час заходу учасники ознайомилися  з:

особливостями формування врожаю озимих колосових культур у 2023 року,

інноваційними системами захисту рослин,

оглянути насінницькі посіви зернових культур, конопель технічних.

З повною версією стратегії можна ознайомитись за посиланням», – написав Максим Гузенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як повідомив нардеп, аграрії Сумщини демонструють хороші результати у  збиранні ранніх зернових та технічних культур. За останніми даними, обмолочено площі понад 26 тисяч гектарів по зерновим культурам і майже 10 тисяч гектарів по ріпакам. Урожайність цих культур на рівні минулого року, а це означає, що Сумська область буде з хлібом, а аграрії зможуть покращити стан своїх підприємств і водночас зробити внесок у зміцнення економіки.

Нагадаємо, Максим Гузенко також провів на Сумщині робочу зустріч із першим замміністра АПК Тарасом Висоцьким, відвідавши одне з передових сумських підприємств переробки молочної продукції O’BEREG. Народний обранець впевнений, що майбутнє аграрного сектору України – за переробкою.

Тест опитування
30 грудня
12 серпня
10 серпня
6 вересня
19 травня