4 жовтня
24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня
19 вересня
17 вересня
14 вересня
13 вересня
12 вересня
11 вересня
10 вересня
7 вересня

Микола Задорожній «Відтепер жителі Охтирщини мають найсучасніші умови та найкращий сервіс від Пенсійного фонду України!»

Напередодні Нового року народний депутат Микола Задорожній взяв участь у відкритті оновленого Сервісного центру Пенсійного фонду України в Охтирці. Парламентар відзначив роботу працівників установи, які чи не єдині з міською радою працювали у перші дні повномасштабної війни і наразі продовжують надавати громадянам якісні послуги. Тепер покращені умови сприятимуть тому, щоб сервіс вийшов на новий рівень.

«Учора в м.Охтирка відкрився оновлений Сервісний центр Пенсійного фонду України!

Важко переоцінити важливість цієї установи!

Одна з важливих реформ розпочата нами у 2020 році, яка продовжується зараз – це обʼєднання Пенсійного фонду та фонду соціального страхування, що суттєво скоротило державні видатки на утримання структур, більше 2 млрд грн на рік, а ще практично унеможливлює зловживання працівниками, що також заощадило мільярди!!! Всі ці кошти генеруються у фонді для забезпечення своєчасних виплат!

Також за рахунок цифровізаціі в декілька разів підвищено продуктивність праці та якість послуг!

Окремо хочу висловити величезну подяку працівникам Охтирського СЦ, за сміливість та професіоналізм який вони проявили в перші дні вторгнення! Бо виявилось, що з цивільних установ в місті лишились і працювали чи не одні Мерія та Пенсійний фонд!

Відтепер жителі Охтирського району мають найсучасніші умови та найкращий сервіс від Пенсійного фонду України!

Дякую усім причетним!

Слава Україні!» – написав Микола Задорожній на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, завдяки підтримці народного депутата в Охтирському виборчому окрузі сьогодні реалізується більше десяти різноманітних важливих для життєдіяльності регіону проєктів. Також Микола Задорожній разом із колегами напрацював чотири напрямки по відновленню та будівництву критичної інфраструктури.

Тест опитування
30 грудня
12 серпня
10 серпня
6 вересня
19 травня