Вчора
6 жовтня
4 жовтня
24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня
19 вересня
17 вересня
14 вересня
13 вересня

“АМК РЕМ-БУД” завершує відновлення дороги місцевого значення у Миропільській громаді на Сумщині

Поточний середній ремонт дороги у Миропіллі вийшов на заключний етап – на автошляху, який проходить через вул. Пенянську та пров. Дорожній, завершено влаштування верхнього шару покриття.

“АМК РЕМ-БУД” продовжує відновлювати дороги Сумщини швидкими темпами та з гарантованою якістю. Ремонт зношеного та всипаного численними ямами дорожнього полотна у Миропіллі, де вже завершено основний комплекс робіт, – яскраве тому підтвердження.

Так, за останні дні працівниками нашої компанії успішно виконано на вул. Пенянській: влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття; верхнього шару асфальтобетонного покриття; пересічення в примикання; влаштування вирівнюючого шару з асфальтобетонного покриття та верхнього шару.

На пров. Дорожньому зроблено: влаштування вирівнюючого шару з асфальтобетонного покриття та верхнього шару з асфальтобетонного покриття.

Незабаром розпочнеться облаштування узбіч. Бригади “АМК РЕМ-БУД” укріплять їх щебеневопіщаною сумішшю. Завершити весь комплекс робіт планується вже на наступному тижні.

Після проведеного поточного середнього ремонту жителі Миропілля зможуть комфортно та безпечно пересуватись відновленою дорогою.

Тест опитування
30 грудня
12 серпня
10 серпня
6 вересня
19 травня