9 жовтня
8 жовтня
6 жовтня
4 жовтня
24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня
19 вересня
17 вересня
14 вересня

Як лікарня Святого Пантелеймона оговтується після руйнувань внаслідок ворожого влучання?

Минуло два тижні з трагічного дня, коли країна-агресор прицільно спрямувала удар по цивільному медичному закладу в місті Суми. Постраждали лікарі, пацієнти, перехожі, нажаль 10 людей загинуло.

Працівники медзакладу попри все згуртувалися, адже всі мають спільне бажання – якнайшвидше відновити повноцінну роботу лікарні і продовжити надавати медичну допомогу людям в повному обсязі.

Щоб оперативно зробити необхідні ремонтні роботи, забезпечити заклад важливими медичними засобами та обладнанням лікарня відкрила спеціальний благодійний рахунок на відбудову.

Сумська міська рада забезпечила металочерепицею, ГО «Проліска» допомогли з постачанням деревини та будівельних наборів. БО «GEM» встановить майже сотню вікон, також з БФ «Людина в біді» є попередня домовленість на встановлення зруйнованих дверей. Комісія Сумської районної ради ухвалила рішення щодо підтримки лікарні та залучення до цього процесу Сумської ОВА, територіальних громад Сумського району.

Також відгукнулися благодійні фонди Польщі, Швеції, Іспанії, Чехії, Литви, від інших лікарня чекає відповідь. Товариство Червоного Хреста прибули зафіксувати наслідки ворожих обстрілів та першочергові потреби лікарні.

Лікарня систематично звітує на своїх офіційних сторінках про те, як рухається процес відбудови та хто до нього долучається.

Важливо наголосити – лікарня працює! Поліклініка, стаціонар, здійснюється прийом лікарів, функціонує діагностична служба.
В закладі працює колектив однодумців, які попри всі виклики воєнного часу, не покидає оптимізму і працює для кожного збереженого життя!

Актуальна інформація щоденно оновлюється на офіційних сторінках соцмереж:
➡️Фейсбук: https://www.facebook.com/Sumy.Panteleimon.Hospital
➡️Інстаграм: https://instagram.com/sumy.panteleimon.hospital
➡️Телеграм: https://t.me/KL_Panteleimon
➡️Тік-Ток: https://www.tiktok.com/@sumyhospital
➡️Сайт: www.sumy.hospital

Тест опитування
30 грудня
12 серпня
10 серпня
6 вересня
19 травня