Вчора
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня
19 червня
18 червня
17 червня
15 червня
14 червня
13 червня
10 червня
8 червня
4 червня

Володимир Поцелуєв: Запускаємо нову мобільну амбулаторію лікарні Св.Пантелеймона, щоб бути доступнішими для жителів Сумського району

Директор КНП «Клінічна лікарня Святого Пантелеймона» Сумської міськради Володимир Поцелуєв урочисто презентував нову мобільну амбулаторію, що значно покращить доступ до медичних послуг для жителів віддалених куточків Сумського району. Ця ініціатива є результатом тісної співпраці з благодійниками та спонсорами.

«Колектив лікарні св. Пантелеймона дякує нашим спонсорам і друзям з Roskilde Østre Rotary Klub, Rotary Club Lviv International та Сервіс Юкрейн за чудовий подарунок – фургон-трейлер, виїзну амбулаторію для надання медичної допомоги на місцях. Особливо це важливо для прифронтових регіонів та інших громад Сумського району, щоб медична допомога була ще більш якісною та доступною», – зазначив керівник медзакладу Володимир Поцелуєв.

Обладнання та можливості мобільної амбулаторії

Новий фургон-трейлер обладнаний найсучаснішими медичними засобами для різноманітних спеціалістів. Серед них:

– Крісло для огляду, яке може використовуватися як стоматологом, так і отоларингологом.

– Портативна стоматологічна установка.

– Кушетка для огляду пацієнтів.

– Невеликий відсмоктувач для рідин з дихальних шляхів.

– Сухожарова шафа для стерилізації інструментів.

– Підвід води, кондиціонування, бактерицидна лампа.

– Апарат для моніторингу стану пацієнта, електрокардіограф, УЗД-апарат, кисневий апарат для підтримки функцій дихання.

– Обладнання для роботи окуліста.

Амбулаторія також оснащена кількома великими шафами, укомплектованими різноманітними медичними аксесуарами та приладами. Для дітей передбачені абетка та іграшки, щоб розважити їх під час прийому.

Вітчизняний виробник і плани на майбутнє

Фургон-трейлер був виготовлений у Луцьку, що є додатковим приводом для гордості, адже українські виробники здатні створювати якісні мобільні амбулаторії, які особливо затребувані у зонах бойових дій для цивільного населення.

«Ми плануємо на цьому фургоні відвідувати сільські громади, проводити медичні огляди нашого населення групою лікарів. В цьому є велика потреба наших сільських громад», – додав директор КНП «Клінічна лікарня Святого Пантелеймона»Володимир Поцелуєв.

Колектив лікарні Святого Пантелеймона разом із пацієнтами висловлює глибоку вдячність партнерам за підтримку та допомогу в утриманні медичного фронту в Сумському районі.

Лікарня Святого Пантелеймона продовжує працювати на благо громади, забезпечуючи високу якість медичних послуг. Слава Збройним Силам України! Разом до перемоги!

Тест опитування
  • Варіант 1 100%, 1 голос
    1 голос 100%
    1 голос - 100% з усіх голосів
  • Варіант 2 0%, 0 голосів
    0 голосів
    0 голосів - 0% з усіх голосів
  • Варіант 3 0%, 0 голосів
    0 голосів
    0 голосів - 0% з усіх голосів
  • Варіант 4 0%, 0 голосів
    0 голосів
    0 голосів - 0% з усіх голосів
Всього голосів: 1
19.11.2020
30 грудня
12 серпня
10 серпня
6 вересня
19 травня