12 жовтня
9 жовтня
8 жовтня
6 жовтня
4 жовтня
24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня
19 вересня
17 вересня

RGM group відновлює багатоквартирний будинок у Тростянці

Будівельна Група компаній RGM group продовжує роботи з відновлення багатоквартирного будинку у місті Тростянець, що зазнав значних пошкоджень під час воєнних дій.

Наразі вже виконано низку важливих робіт. Зокрема, завершено поліпшене штукатурення цегляних стін у квартирах та місцях загального користування, таких як коридори та сходові клітки. Також встановлено нові дверні блоки на входах до квартир, віконні та балконні блоки, виконано роботи з посилення фасаду будинку та ремонт покрівлі. Окрім цього, прокладено кабельні системи у квартирах і приміщеннях.

На даний момент тривають роботи з утеплення фасаду та фундаменту будівлі. Проводиться встановлення дверних блоків на входах до під’їздів та коридорів, а також оздоблювальні роботи стін і стель у квартирах і місцях загального користування. Ведеться ремонт підвальних приміщень, продовжуються електромонтажні та сантехнічні роботи. Окрім цього, триває улаштування стяжок та покриттів із керамічної плитки на підлогах у квартирах і коридорах.

У найближчих планах – завершення поточних ремонтних робіт та благоустрій прилеглої території, зокрема влаштування доріжок, відмосток тощо.

RGM group прагне якнайшвидше забезпечити комфортне та безпечне проживання для мешканців цього будинку, докладаючи максимум зусиль для відновлення інфраструктури Сумської області.

Тест опитування
30 грудня
12 серпня
10 серпня
6 вересня
19 травня