Вчора
24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня
19 вересня
17 вересня
14 вересня
13 вересня
12 вересня
11 вересня
10 вересня
7 вересня

Голова Сумської районної ради Геннадій Демʼяненко: «Сумські прокурори взірець юриспруденції»

Щороку в Україні 1-го грудня відзначається День працівників прокуратури України. У цей день приймітьнаші щирі побажання міцного здоров’я, нових трудових досягнень, добробуту та сімейного затишку у ваших родинах, бажаємо усім працівникам прокуратури, вашим рідним і близьким мирного неба, міцного здоров’я, впевненості в завтрашньому дні, наснаги та невичерпної енергії у нелегкій роботі на благо нашої держави!

Бажаємо успіхів у роботі, професійного довголіття, витримки та стійкості у відповідальній та благородній справі – зміцненні законності та правопорядку в державі. Нехай Ваша принциповість та непохитність у служінні Закону та Справедливості, помножені на мудрість і знання, увінчуються позитивними досягненнями в ім’я процвітання незалежної, правової та демократичної України та її громадян. У цей непростий час кардинальних змін у житті суспільства працівники прокуратури Сумського району роблять усе залежне, щоб захистити конституційні права і свободи громадян, інтереси держави, поставити заслін організованій злочинності та корупції, утвердити верховенство права.

«Майже двадцять років віддав службі у прокуратурі. Мав честь працювати у колективах Генеральної прокуратури України, прокуратур АР Крим, Сумської, Одеської та Черкаської областей. Служба, яка дала безцінний юридичний досвід, бо прокуратура – один із системних правоохоронних органів нашої країни. Всіх, керівників та прокурорів, службовців, водіїв та технічних працівників – вітаю з цим Святом! Наразі вам випало непросте випробування – служба під час війни, змін, реформ. Але ви маєте пройти цей шлях гідно, бо від вас багато в чому залежить суверенітет та цілісність країни, її доля! І зараз це не порожні слова. Удачі, добра та гарного настрою!»,– привітав усіх причетних до свята голова Сумської районної ради, Заслужений юрист України та експрокурор Геннадій ДЕМ’ЯНЕНКО.

Тест опитування
30 грудня
12 серпня
10 серпня
6 вересня
19 травня