Вчора
6 жовтня
4 жовтня
24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня
19 вересня
17 вересня
14 вересня
13 вересня

Чому на сторінці директора пʼятої лікарні бажають смерті Президенту Зеленському?

Сьогодні прийнято кожному керівнику вести свої соціальні мережі – це вже не просто мода, а нормальний механізм комунікації із суспільством, завдяки якому можна не тільки інформувати про свою діяльність, а й отримувати зворотні відгуки. Не так давно призначений директор КНП “Клінічна лікарня 5” Сумської міської ради Анатолій Бондаренко – теж не став винятком від актуального медійного тренду і особливо, після переходу на роботу в “Пʼяту лікарню” почав активно постити на своїй сторінці у Фейсбук дописи про роботу його медичного закладу, а також суспільно-важливу інформацію, – пише телеграм-канал “Суми.Головне”.

Кілька днів тому до Сум приїжджав Президент України Володимир Зеленський, який на вʼїзді у місто, неподалік гуртожитку педуніверситету записав відповідне відео. Саме його вирішив у себе на сторінці у Фейсбук розмістити і Анатолій Бондаренко. От тільки далі “щось пішло не так”…

Під даним дописом зʼявилися не просто гнівні коментарі, а такі, які суперечать законодавству України – люди обзивали Володимира Зеленського не добираючи слів і бажали йому смерті!

Так, Pershyna Larysa написала: “Па@ло вбиваєш тепер Суми !!! Якщо ми не витримаємо то банкова буде наступною”.

Бодя Прихожай: “Та сука ні@уя цього пі@уха не бере… от пі@арство при владі”…

Юрий Скрипченко: “Тварина кончена ., здохни будь ласка., наркоманіще кончене”.

Юрий Скрипченко: “Вова! Здохни будь ласка уьобок кончений… Будь ласка, зникни з України”.

Здавалося б – справа з коментарями неприємна і таке буває. Так, буває, однак на сторінці пана Бондаренка ці коментарі уже висять більше трьох діб і видаляти їх директор лікарні, схоже, не збирається. Чому? Невже він сам поділяє думку цих дописувачів? Чи, може це його колеги по роботі так “підтримують” Президента?..

Звичайно, не завжди можна оперативно реагувати на такі коментарі, але ж і не по три доби треба чекати?.. Якщо, правда, у цьому і не була задумка самого Бондаренка і чи розуміє він, що такими діями підставляє не лише свій колектив, а й начальника Сумської МВА Дрозденка, завдяки кому й отримав гарне місце у “Пʼятій лікарні”?

Варто відзначити, що коли лікарнею керувала попередниця Бондаренка Віта Лапоногова – таких “зашкварів” у медичному закладі не було. Однак, як бачимо, Олексій Дрозденко мав іншу думку і призначив замість неї “справжнього професіонала”…

Також додамо, що у Сумах після приїзду Президента, наразі тривають контрдиверсійні заходи, які проводить СБУ. То чи не варто звернути увагу правоохоронцям на таку службову недбалість чи провокацію? Чи це, виходить, нормально, коли на сторінці сумського чиновника висять заклики до вбивства Верховного Головнокомандувача?..

Тест опитування
30 грудня
12 серпня
10 серпня
6 вересня
19 травня